Промотерка воде која је засијенила Холивуд сада тражи 12 милиона долара

Глас Српске
Промотерка воде која је засијенила Холивуд сада тражи 12 милиона долара

Дјевојка која је постала хит на друштвеним мрежама након додјеле Златних глобуса, жели да тужи компанију која ју је ангажовала за промоцију воде "Фиџи" на том догађају.

Модел Келет Катберт била је ангажована на додјели Златних глобуса да промовише воду Фиџи, комапније "The Wonderful Company ". Намjерно или случајно, она се види у позадини на великом броју фотографија са црвеног тепиха.

Њене фотографије са овог догађаја тако су постале хит на интернету и преплавиле су друштвене мреже.

Међутим, Катберт је ријешила да тужи компанију која ју је ангажовала због, како наводи, због грађења маркетиншке компаније на њеној личности, за шта није дала дозволу.

Наиме, недуго након додјеле Златних глобуса, њен лик од картона освануо је у супермаркетима широм САД, као и на додјели награда Удружења филмских глумаца.

елет Катберт зато сада тражи одштету у износу од 12 милиона долара.

Она тврди да је "Фиџи" покушао да склопи договор са њеним агентом тек након што се њен лик појавио у супермаркету "Бристол Фармс" у Западном Холивуду.

У судским папирима у које је имао увид Блест ("The Blast ") наводи се да је "Фиџи" покушао да поткупи Келет и осигура њену дозволу обасипајући је поклонима. Такође се у овим папирима наводи да је фирма присилила дjевојку да сними лажни видео у којем симулира потписивање документа као амбасадорка "Фиџи" воде.

"The Wonderful Company " негирао је ове тврдње као неозбиљне и без основа.

"Након Златних глобуса и ситуације на друштвеним мрежама, испреговарали смо великодушни споразум, који је госпођица Катберт грубо прекршила. Увjерени смо да ћемо превладати на суду. Током наше историје, имали смо одличну репутацију радећи са разним талентима", закључили су из компаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана