Продала невиност за 1,2 милиона евра, купац холивудски глумац

Агенција
Продала невиност за 1,2 милиона евра, купац холивудски глумац

Џасмин живи у Лондону, а сопствену невиност ставила је на аукцију још прошле године када се зарекла да ће је продати ономе ко највише понуди. То је коначно и учинила, а "купац" њене невиности је холивудска звијезда.

Пристала је на финалну понуду од 1,2 милиона евра, а о којем се глумцу ради није жељела да открије, као ни сопствено презиме.

Двадесетшестогодишњакиња жели да прода невиност како би што прије почела сопствени бизнис. Из компаније Синдерелла ескортс, преко које је огласила продају невиности, кажу да је на аукцији побједио холивудски глумац из Лос Анђелеса који је својом понудом надмашио бизнисмена из Минхена и фудбалску звијезду из Манчестер јунајтеда.

Састанак би требало да се догоди у једном хотелу, а Џесмин је прије коначне одлуке ишла на вечеру са свом тројицом и признаје да је то искуство било невјероватно.

"Родитељи ме подржавају од самог почетка. Знају за све и слажу се. Имам 26 година и знају да сам довољно одрасла како бих сама одлучила шта ћу чинити са својим тијелом", објаснила је за "Мејл онлајн".

Каже да се упознала са глумцем чији је велики фан.

"Више сам нервозна што сам фан него што ћу изгубити невиност. Али, ко зна. Можда будем још нервознија када уђем у хотел."

Такође, није очекивала да ће њена невиност достићи толику цијену, а своју одлуку да прода невиност бранила је више пута.

"Мислим да би свака дјевојка радије поступила исто него изгубила невиност са момком са којим ће послије раскинути", закључила је Џасмин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана