Princ Vilijam o ćerkici Šarloti: Biće problematična kad poraste

Srna
Princ Vilijam o ćerkici Šarloti: Biće problematična kad poraste

Iako je trudnoća vojvotkinje Kejt Midlton trenutno glavna tema u medijima i svi željno iščekuju novosti o polu trećeg naslijednika princa Vilijama, to ne znači da je on zapostavio svoje dvoje djece.

Brižni otac, čija je supruga trenutno u rizičnom periodu trudnoće i ima velike mučnine, u potpunosti se posvetio ćerkici Šarloti i sinu Džordžu.


Britanski mediji pridružili su se princu Vilijamu u uobičajenom mjesečnom obilasku bolnice za hitnu medicinsku pomoć u Liverpulu, gdje je doveo osmijeh na lica dece koja tamo borave zbog raznih zdravstvenih problema.

Da je izuzetno dobar u odnosima s mališanima pokazao je već nekoliko puta, a objasnio je kako se u očinskoj ulozi snalazi sada, kada njegova supruga zbog rizičnog perioda trudnoće ne može da mu pomogne.

"Džordž već postavlja svoja pravila, a ni Šarlot nije daleko od toga", našalio se 35-godišnji princ.

Objasnio je da njegova djeca prebrzo odrastaju i da nije spreman za to.

"Mislim da će Šarlot biti problematična kad malo odraste. Iako vjerovatno svi očevi to misle za svoje ćerke", rekao je Vilijam

Princ je nedavno ispratio svog prvorođenog sina u školu, i sada priznao da su ga tada preplavile emocije.

"Većina roditelja je u tom momentu u suzama, a deca su sasvim smirena", objasnio je Vilijam i dodao da je za njega i Džordža taj prvi dan prošao dobro.

"Tamo je bio još jedan roditelj koji je imao mnogo problema s rastankom sa svojim djetetom, pa sam zapravo bio vrlo zahvalan što se to meni nije dogodilo. Osim toga, sve je bilo vrlo lijepo. U pitanju je odlična škola', rekao je.

Iako su četverogodišnji princ Džordž i dvije godine mlađa princeza Šarlota po mnogo čemu posebni jer su pripadnici plave krvi, oni su zapravo zaigrana deca koja su vrlo slična svim svojim vršnjacima.

Tako je nedavno otkriveno da Džordž najviše voli da se igra Lego kockicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana