Принц Вилијам о ћеркици Шарлоти: Биће проблематична кад порасте

Срна
Принц Вилијам о ћеркици Шарлоти: Биће проблематична кад порасте

Иако је трудноћа војвоткиње Кејт Мидлтон тренутно главна тема у медијима и сви жељно ишчекују новости о полу трећег наслиједника принца Вилијама, то не значи да је он запоставио своје двоје дјеце.

Брижни отац, чија је супруга тренутно у ризичном периоду трудноће и има велике мучнине, у потпуности се посветио ћеркици Шарлоти и сину Џорџу.


Британски медији придружили су се принцу Вилијаму у уобичајеном мјесечном обиласку болнице за хитну медицинску помоћ у Ливерпулу, гдје је довео осмијех на лица деце која тамо бораве због разних здравствених проблема.

Да је изузетно добар у односима с малишанима показао је већ неколико пута, а објаснио је како се у очинској улози сналази сада, када његова супруга због ризичног периода трудноће не може да му помогне.

"Џорџ већ поставља своја правила, а ни Шарлот није далеко од тога", нашалио се 35-годишњи принц.

Објаснио је да његова дјеца пребрзо одрастају и да није спреман за то.

"Мислим да ће Шарлот бити проблематична кад мало одрасте. Иако вјероватно сви очеви то мисле за своје ћерке", рекао је Вилијам

Принц је недавно испратио свог прворођеног сина у школу, и сада признао да су га тада преплавиле емоције.

"Већина родитеља је у том моменту у сузама, а деца су сасвим смирена", објаснио је Вилијам и додао да је за њега и Џорџа тај први дан прошао добро.

"Тамо је био још један родитељ који је имао много проблема с растанком са својим дјететом, па сам заправо био врло захвалан што се то мени није догодило. Осим тога, све је било врло лијепо. У питању је одлична школа', рекао је.

Иако су четверогодишњи принц Џорџ и двије године млађа принцеза Шарлота по много чему посебни јер су припадници плаве крви, они су заправо заиграна деца која су врло слична свим својим вршњацима.

Тако је недавно откривено да Џорџ највише воли да се игра Лего коцкицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана