Princ Hari najpopularniji član kraljevske porodice

Glas Srpske
Princ Hari najpopularniji član kraljevske porodice

Raznim anketama često se pokušava ustanoviti ko je najpopularniji član britanske kraljevske porodice, a na vrhu tog popisa nalaze se dobro poznata imena.

Megan Markl, Kejt Midlton, princ Džordž i princeza Šarlot dominiraju medijskim naslovima, ali situacija je malo drugačija u stvarnosti.

Rezultati anketa, koje prikazuju procenat popularnosti svakog člana porodice, pokazali su da je najpopularniji član kraljevske porodice princ Hari.

Prema rezultatima ankete kompanije “Jugov”, u kojoj je učestvovalo 3.600 Britanaca, čak 77 odsto ispitanika odabralo je Harija za najsimpatičnijeg, dok je kraljica Elizabeta na drugom mjestu sa 74 odsto. Kraljica je prvo mjesto na listi popularnosti držala sve do ove godine, dok vođstvo nije preuzeo princ Hari.

Naime, u sprovedenom istraživanju samo je sedam odsto ispitanika imalo negativno mišljenje o princu Hariju.

Iako ima veliki broj obožavalaca u svim starosnim grupama, emotivnog, veselog, spontanog i neposrednog Harija najviše vole djeca, koja mu se bacaju u zagrljaj čim ga ugledaju.

Mnogi se slažu da je sve navedene kvalitete naslijedio od svoje majke, pokojne princeze Dajane, koja bi sigurno bila ponosna na njegov humanitarni angažman i nevjerovatnu povezanost ostvarenu sa štićenicima udruženja kojima je princ pokrovitelj.

Princ Vilijam se nalazi na trećem mjestu po popularnosti, sa 73 odsto pozitivnih glasova.

Iako se očekivalo da će Megan Markl biti na samom vrhu liste, mjesto joj je preotela Kejt Midlton, koja se nalazi na četvrtom mjestu sa 64 odsto glasova. Penzionisani princ Filip se nalazi na petom mjestu, sa 56 odsto glasova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana