Prijetio pjevačici i njenom suprugu: Od života ću vam napraviti pakao

Prijetio pjevačici i njenom suprugu: Od života ću vam napraviti pakao 10.09.2018 19:29 | Agencije

Džordž Cimerman (34) koji je prije pet godina ubio nenaoružanog Trejvona Martina (17), a potom bio oslobođen optužbi, navodno je slao preteće poruke upućene pjevačici Bijonse (37) i njenom suprugu Džeju Ziju (48).

Agresivne poruke Džordž je slao privatnom detektivu Denisu Vorenu, koji je za potrebe dokumentarnog serijala o ovom mladiću zvao sve one koji će se u njemu naći.

Serijal se zove " "Rest in power: The Trayvon Martin Story", a izvršni producent je pjevačicin muž Džej Zi. U seriji se naime radi o događajima koji okružuju tragičnu smrt Trejvona Martina.

Voren je naime od Džordža primio dosta zlonamernih poruka, od kojih su neke bile i govorne. Takođe jezvao potencijalne goste u seriji kako bi ih upoznao sa situacijom.

U jednoj poruci Džordž je Bijonse nazvao "siromašnom k**om "i zapretio njoj i njenom suprugu.

"Ako ikada u životu vidim nekoga od njiho dvoje, naći će se u ustima aligatora", napisao je Džorž ovom privatnom detektivu i dodao da će im prirediti pakao od života, prenosi Dejli mejl.

Džordž je u maju optužen za uhođenje i uznemiravanje privatnog detektiva. A utvrđeno je da je poruke slao još jednom izvršnom producentu serije Majklu Gasparu, te u njima pretio da će mu "poslati" porodicu Đenoveze, najmoćniju mafijašku porodicu na svijetu, da se sa njim obračuna.

To je inače jedna od pet porodica koja dominira kriminalom u Njujorku.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica