Преминула још једна љепотица: Желела сам да ме прихвате па сам се скидала пред камером

Агенције
Преминула још једна љепотица: Желела сам да ме прихвате па сам се скидала пред камером

Само неколико дана послије Божића који је провела сама, преминула је двадесетогодишња Оливија Нова, манекенка и глумица за одрасле. Она је пронађена у свом дому у Лас Вегасу, а полиција испитује околности под којим се све догодило.

Многи су њену љепоту сматрали несвакидашњом.

Иако ју је шира јавност упознала на другачији начин, ова дјевојка родом из Минесоте освајала је љепотом и сјајним тијелом.

Смрт модела и порно глумице је шокирала и саме агенте који су били задужени за њену каријеру.

"Иако ју је Директ Моделс представљао кратко вријеме, схватили смо да је Оливија предивна дјевојка са слатким осмијехом и нежном личношћу. Још једна, премлада жена еј отишла. У шоку смо, овако нешто нико није очекивао а није било ни наговјештаја. Почивај у миру, слатки анђеле", писало је у изјави њених агената.

Манекенством се бавила од своје 12. године, а 2017. почела је да снима порно филмове када се преселила у Лас Вегас у марту.

"Било је јако непријатно када сам се први пут скинула пред камером, али сам се брзо навикла. На друштвеним мрежама сам имала снажну подршку фанова, па сам била сигурна да сам на добром путу", рекла је у посљедњем интервјуу.

Ово је четврта смрт порно глумица у посљедњих неколико мјесеци.

Шајла Стајлз је преминула са 35 година у новембру, Август Амес се у 23. години објесила почетком децембра, двије недеље касније је страдала и Јури Бертлан (31). Узрок њене изненадне смрти није саопштен и све истрага је за сада у току. За сада постоје незваничне информације да је у питању самоубиство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана