Prava ljubav liječi rane iz mladosti

Glas Srpske
Prava ljubav liječi rane iz mladosti

Najpoznatija TV voditeljka na svijetu Opra Vinfri je u srećnoj ljubavi više od tri decenije, a nakon godina zlostavljanja u Stedmenu Grejemu pronašla muškarca je muškarca svog života.

Njen “Opra Vinfri šou” ugledao je svjetlo dana 1986, iste godine kada je upoznala i ljubav svog života. Čak 32 godine veze sa Stedmenom Grejemom učinile su je ovakvom kakva je danas, iako svoj odnos, uprkos čestim uplitanjima javnosti i medija, nikada nisu ozakonili brakom.

- Stedmene, ti si najdivniji muškarac, a uvijek si bio i ostao samo svoj. Hvala ti što sam uz tebe postala sve ono što jesam i ono što ću tek biti - rekla je još 1998. godine u svojoj zahvalnici slavna Opra, uručujući počasnog “Oskara” svom dugogodišnjem partneru.

Upravo su njih dvoje jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, ali svoju vezu nisu ozakonili. Upoznali su se 1986. godine na jednoj dobrotvornoj zabavi. Stedmen je iza sebe već imao propali brak, iz kojeg ima kćer.

Iako su “kliknuli” na prvu, odlučili su da će ići polako i oprezno, tako da je prvih nekoliko godina on vikendima dolazio u Čikago. Razlog se krio u bivšim vezama slavne voditeljke, u kojima je ona često bila žrtva zlostavljanja, a takvo joj je bilo i djetinjstvo.

Naime, kao devetogodišnjakinju ju je silovao rođak, da bi je kasnije zlostavljao ljubavnik njene majke. Često je bila i psihički zlostavljana, a sve to uticalo je na njeno samopouzdanje.

U Stedmenu je, kaže, pronašla ono što je oduvijek tražila - muškarca koji je voli i razumije.

- U 32 godine, koliko smo zajedno, upravo je on bio konstanta u mom životu, stijena i najveća podrška. Osoba koja je dopustila da postanem jedna od najmoćnijih žena na svijetu, a da nije tražio ništa zauzvrat - kazala je Opra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana