Познату покерашицу убио фен

Агенције
Познату покерашицу убио фен

Лилија Новакова, најљепши покер играч Русије - како су је још звали, пронађена је мртва у свом стану у Москви, и то на поду купатила.

Преминула је усљед струјног удара, иако се у први мах мислило да је све изазвао телефон, пише “Блиц“.

Иначе, Новакова је била веома талентована за математику, посебно аритметику, а имала је и диплому инжењера коју је стекла на једном од најбољих руских универзитета.

Али, занимљиво је да никада није пристала да ради у некој од водећих индустријских компанија, већ се опредијелила за каријеру професионалне покер звијезде, а испоставило се да је то уносно занимање.

Она је била позната и као онлине играч, али и играч у стварном животу, а имала је и властите њеб канале за покер, као и различите курсеве и радионице за почетнике.

Важила је и за најљепшу и најсексепилнију жену у свијету покера.

Лилијини родитељи су се забринули када се није јављала ни на мобилни ни на фиксни телефон, па су замолили комшију да провјери шта се дешава, када је он и пронашао њено тијело на поду купатила.

“Приликом првих провјера мртвог тијела младе жене, примијећени су знаци трауми од струјног удара”, рекли су руски истражни органи.

У први мах су се појавиле информације о томе да је све изазвао мобилни телефон, али истрага је показала да је несретну дјевојку усмртио фен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана