Poznati troše milione na poklone

Agencije
Poznati troše milione na poklone

Život poznatih i slavnih u raskoši često je nezamisliv običnim ljudima. I dok većina mora da vodi računa o svakoj stavci ograničenog budžeta, poznati troše gomile novca na ekscentrične sitnice.

Blu Ajvi, prvo dijete poznatog muzičkog para Džej Zija i Bijonse, od roditelja je dobila na stotine skupih poklona. Međutim, po neobičnosti se istakao poklon koji je Blu kao beba dobila od Keli Roland, nekadašnje koleginice u bendu njene mame Bijonse. Djevojčica je od "tetke" Keli dobila ružičastu kadu optočenu Svarovski kristalima koja je koštala 5.000 dolara.

Kada je birao vjerenički prsten za Kim Kardašijan, američki reper Kanje Vest nije štedio novac. Iako nije otkrio koliko je tačno dao novca za prsten, američki mediji su danima spekulisali kako je reper potrošio između sedam i osam miliona dolara.

Paris Hilton, bogata nasljednica lanca hotela "Hilton", pazarila je kućicu za pse za "tričavih" 325.000 dolara. Ledi Gaga je kupila uređaj za detektovanje duhova. Ovakva kupovina ne mora biti strogo okarakterisana kao neobična ako se ima na umu da je Ledi Gaga kraljica ekscentričnosti, ali može biti bespotrebna. Čak i letimičan pogled na pjevačicin stajling, šminku i frizuru dovoljan je da i najhrabriji duh pobjegne glavom bez obzira.

Donald Tramp, američki milioner neobične životne i poslovne priče, našao se na listi ekscentričnih kupaca ponajviše zbog kupovine privatnog aviona za nevjerovatnih 100 miliona dolara. Avion posjeduje modernu spavaću sobu, kupatilo sa zlatnim elementima i niz drugih luksuznih detalja.

Na dodjeli "Oskara", najvažnijem događaju sezone, tadašnja dobitnica Šarliz Teron ponijela je torbicu iz limitirane serije koja je koštala čak 100.000 dolara.

Nema ništa neobično u činjenici da pjevačica Selin Dion sa sobom na svaki nastup nosi osvježivač za prostorije kako bi njena pluća u svakom momentu mogla da udišu čist vazduh. Neobično je to da je taj osvježivač platila dva miliona dolara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana