Poznate cice koje vole da se ljube

blic
Poznate cice koje vole da se ljube

Većina muškaraca će se složiti da malo šta može da bude seksepilniuje od dvije lijepe žene u strasnom poljupcu. A još ako su te dvije žene svjetski poznate qepotice, sve postaje još privlačnije. Neke od poznatih cica uživaju u tome da provociraju svoje fanove, pa se često ljube s drugim ženama.

Sijena Miler i Kara Delevinj

Nije tajna da Kara voli da se ljubi sa ženama, budući da je bila u vezi sa Mišel Rodrigez. Ali, slika na kojoj se ljubi sa seksi Sijenom Miler zapalila je sve društvene mreže prošle godine. Njih dvije su se rado poljubile na crvenom tepihu, na prošlogodišnjem MET balu. Ženama se poljubac toliko dopao, da su ga ponovile, i to iste večeri. Obe slike je Kara rado podjelila na društvenim mrežama.

Kortni Lav i Amber Rouz

Njih dvije su se poljubile na dodjeli BET nagrada, i o tome je brujao cio svijet. Amber je nakon poljupca bila više nego oduševljena.  

- Daaakle, ja i Kortni Lav smo se ljubile večeras. Sjajno! - napisala je ona na svom Tviteru. Ipak se ne dešava svaki dan da se ljubite sa ženom muzičke legende.

Rita Ora i Kejt Mos

Njih dvije često vole da provociraju svojim ponašanjem, pa zato i ne čudi da su bile prava atrakcija na 180. rođendanu marke kozmetike "Rimel". Obije žene su bile seksi obučene, ali su zaista zapalile fotografe kada se Rita pojavila i bez ustručavanja poljubila manekenku.

Igi Azeleo i Rita Ora

Rita baš voli da se ljubi sa djevojkama! Ona je prije tri dana bacila publiku u pravi trans kada se na nastupu sa mladom reperkom Igi spustila na koljena, a onda su dvije muzičarke prišle jedna drugoj jako blizu. Navodno poljupca nije bilo, ali je ovo više nego dovoljno da zasluže da se nađu na ovoj vrućoj listi.

Majli Sajrus i Kejti Peri

Majli je na jednom od svojih nastupa oduševila publiku kada je čučnula, i poljubila Kejti Peri, koja se nalazila u prvom redu. Poslije strastvenog poljupca Majli je imala i šarmantan komentar.  

- Upravo sam poljubila djevojku, i jako mi se dopalo - rekla je ona, aludirajući na veliki hit Kejti Peri.

Britni Spirs i Madona

Koliko god se trudile, teško da će bilo koja poznata dama uspjeti da zaseni strastveni poljubac koji su Britni Spirs i Madona podjelile na sceni 2003. godine. Od tog poljupca su napravljeno grafiti, majice i bedževi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana