Познате цице које воле да се љубе

blic
Познате цице које воле да се љубе

Већина мушкараца ће се сложити да мало шта може да буде сексепилниује од двijе лijепе жене у страсном пољупцу. А још ако су те двijе жене свjетски познате qепотице, све постаје још привлачније. Неке од познатих цица уживају у томе да провоцирају своје фанове, па се често љубе с другим женама.

Сијена Милер и Кара Делевињ

Није тајна да Кара воли да се љуби са женама, будући да је била у вези са Мишел Родригез. Али, слика на којој се љуби са секси Сијеном Милер запалила је све друштвене мреже прошле године. Њих двије су се радо пољубиле на црвеном тепиху, на прошлогодишњем МЕТ балу. Женама се пољубац толико допао, да су га поновиле, и то исте вечери. Обе слике је Кара радо подјелила на друштвеним мрежама.

Кортни Лав и Амбер Роуз

Њих двије су се пољубиле на додјели БЕТ награда, и о томе је брујао цио свијет. Амбер је након пољупца била више него одушевљена.  

- Дааакле, ја и Кортни Лав смо се љубиле вечерас. Сјајно! - написала је она на свом Твитеру. Ипак се не дешава сваки дан да се љубите са женом музичке легенде.

Рита Ора и Кејт Мос

Њих двије често воле да провоцирају својим понашањем, па зато и не чуди да су биле права атракција на 180. рођендану марке козметике "Римел". Обије жене су биле секси обучене, али су заиста запалиле фотографе када се Рита појавила и без устручавања пољубила манекенку.

Иги Азелео и Рита Ора

Рита баш воли да се љуби са дјевојкама! Она је прије три дана бацила публику у прави транс када се на наступу са младом реперком Иги спустила на кољена, а онда су двије музичарке пришле једна другој јако близу. Наводно пољупца није било, али је ово више него довољно да заслуже да се нађу на овој врућој листи.

Мајли Сајрус и Кејти Пери

Мајли је на једном од својих наступа одушевила публику када је чучнула, и пољубила Кејти Пери, која се налазила у првом реду. Послије страственог пољупца Мајли је имала и шармантан коментар.  

- Управо сам пољубила дјевојку, и јако ми се допало - рекла је она, алудирајући на велики хит Кејти Пери.

Бритни Спирс и Мадона

Колико год се трудиле, тешко да ће било која позната дама успјети да засени страствени пољубац који су Бритни Спирс и Мадона подјелиле на сцени 2003. године. Од тог пољупца су направљено графити, мајице и беџеви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана