Позната глумица Тери Хачер данима у комбију

Агенција
Позната глумица Тери Хачер данима у комбију

Звијезда серије "Очајне домаћице" Тери Хачер главна је тема америчких таблоида од када су у јавност испливале фотографије на којима глумица изгледа као да буквално живи у комбију зелене боје.

Тери, која је деведесетих била огромна звијезда, на фотографијама изгледа лоше, а уз слике иде и вијест да је глумица банкротирала и да је због тога морала да прода све некретнине, па сад живи на точковима.

Све је то, наравно, чиста лаж којој су они мало креативнији таблоиди додали и "вијест" да је глумица на ивици самоубиства и да је јако депресивна, јер јој је каријера готова и сад нема новца ни за шта.

Глумица је у званичној изјави порекла све што је наведено у једном магазину и објаснила да се ради о снимању емисије.

- Тај магазин је прије неколико седмица контактирао са мојим публицистом и објаснио му да имају те папарацо фотографије на којима сам у комбију у којем сам, иначе, снимала емисију. Рекли су да ће објавити причу о томе како сам банкротирала, чак су помињали и да ће рећи да сам суицидална и да немам гдје да живим и свашта нешто - испричала је Тери.

Додала је да су њен адвокат и публициста одмах рекли да то апсолутно није истина, да она има више некретнина у неколико држава и да једноставно снима емисију за "Јутјуб".

Како каже, ово је посебно боли јер нису тек тако објавили измишљену вијест, него су знали да није истина и свеједно је објавили, у намјери да је повриједе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана