Породила се пар дана након што је сазнала да је трудна

Агенције
Породила се пар дана након што је сазнала да је трудна

Кејт Хадсон из Мелбруна раскинула је са момком када је кренула пут Европе не слутећи да ће два најважнија мјесеца трудноће провести ван куће.

"Нисам имала никакве симптоме. Имала сам редовне менструације. Нисам имала мучнине, једва сам добила на тежини, па уопште није било реално да мислим да сам трудна", рекла је она, а преноси Супер жена.

Многи су се запитали како није примјетила велики стомак који прати сваку трудноћу. Али, Кејт га није имала.

"Два и по мјесеца сам провела у Европи гдје сам се прилично нездраво хранила, па сам једноставно дошла до закључка да сам се угојила".

Међутим, једног дана је сједећи на плажи шпанског градића Сан Себастијана осјетила да јој није добро, па је купила тест за трудноћу који је био позитиван. Мислећи да је трудноћа скоријег датума упутила се гинекологу у Прагу који јој је саопштио да је трудна већ 33 недјеље.

"Била сам јако уплашена јер нисам знала да ли је беба здрава. Почела сам да се преиспитујем шта сам радила све то вријеме које сам провела у незнању, вјежбала, скакала са стијене, возила бицикл, пила алкохол и јела све и свашта", испричала је.

Кејт се из Прага одмах упутила кући, а током путовања које је трајало 22 сата све вријеме је плакала, али и осјетила први бебин ударац у стомаку. Ново изненађење сачекало ју је код куће – ипак је била у 38. недјељи трудноће.

"Људи нису могли да вјерују да нико није примјетио мој стомак, да се све десило тако непримјетно", испричала је за сајт "YoungMummy".

Само неколико дана по повратку кући родила је сина Мејсона. Доктори су јој рекли да њена трудноћа није била очигледа зато што има заваљену материцу.

"Још увијек не могу да вјерујем шта се десило, иако он има осам недјеља. Некада се пробудим ујутру и заборавим да имам бебу. Велика је то промјена, нисам имала осам мјесеци да се припремим. Искрено не знам да ли радим све како треба, али он је срећна беба и добија на тежини. Он је прелеп дјечак и нећу да се жалим, једноставно настављам живот заједно са њим", закључила је млада и оптимистична мама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана