Плус сајз модел без шминке и фотошопа ФОТО

Агенције
Плус сајз модел без шминке и фотошопа ФОТО

Сигурно се сјећате лијепе манекенке Робин Лавли која према данашњим модним стандардима припада категорији плус сајз модела. Да ова манекенка нема проблем са својим тијелом свједочи и фотографија коју је поставила на свој профил на Инстграму.

Робин је као и свака друга дјевојка са својим манама, али и атрибутима, а то је доказала и посљедњом фотографијом коју је показала својим пратиоцима на Инстаграму. Робин је позирала у пинк бикинију без трунке шминке и без обраде и уљепшавања поставила фотографију на ову друштвену мрежу.

Манекенка је овим потезом изазвала бујицу позитивних коменатра на рачун природног и здравог изгледа.

И док су се сви одушевљавали њеном љепотом развила се полемика и око тога да ли је нормално да ова дјевојка припада категорији плус сајз модела.

Већина комантатора били су згрожени чињеницом да њу неко може да сврста у пуније моделе.

Иначе, Робин је прва аустралијска плус сајз манекенка која је стекла велику популарност у свијету моде. Она је такође први пунији модел који се појавио у кампањи модне куће Ралф Лорен.

Лијепа манекенка се такође већ неколико пута појављивала на насловници магазина "Спортс Илустрејтед".

Аустралијско издање часпоиса Вог изабрало је баш њу за прву плус сајз манекенку која се појавила у овом магазину. На снимању едиторијала за Вог многи су признали да Робин никада не би оцијенили као манекенку пуније грађе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана