Пет најпожељнијих нежења на свијету

Агенције
Пет најпожељнијих нежења на свијету

Магазин "Гламур" саставио је листу најпожељнијих нежења, а њу чине имена мушкараца који су успјешни, талентовани, богати и згодни. Због свих наведених квалитета добили су своје мјесто на овој листи.

Леонардо Дикаприо

Један од најуспјешнијих глумаца данашњице заклети је нежења. Згодан и талентован Лео иза себе има низ дугих веза с разним љепотицама и "Викторијиним" анђелима, али досад ниједну није одвео пред олтар.

Ронан Фароу (29)

Син Мије Фароу и Вудија Алена иза себе има импресивну каријеру. Ронан је новинар, адвокат, активиста и бивши савјетник америчке владе с дипломама Оксфорда и Јејла. Наслиједио је мајчину љепоту и филантропску нарав.

Џек Дорси (40)

Амерички програмер и бизнисмен суоснивач је "Твитера". Проглашен је једним од најбољих младих иноватора на свијету. Захваљујући сјајном предузетничком духу, зарадио је скоро три милијарде долара.

Дру Хјустон (34)

Амерички предузетник дипломирао је информатику на престижном МИТ-у. Оснивач је "Дропбокса", онлајн платформе за чување података, а магазин "Форбс" његово богатство процјењује на 1,4 милијарде долара.

Брајан Чески (36)

Овај Американац оснивач је онлајн платформе "Аирбнб", која корисницима интернета омогућава једноставно изнајмљивање станова широм свијета. Ове године придружио се групи милијардера окупљеној у иницијативи "Тхе Гивинг Пледге", који су се обавезали да ће током живота донирати већину свог богатства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана