Памела Андерсон открила детаље из свог љубавног живота

Агенције
Памела Андерсон открила детаље из свог љубавног живота

Памела Андерсон, једна од најпознатијих Плејбојевих зечица и популарна “чуварка плаже”, подијелила је са читаоцима “Дазед магазина” своја сексуална искуства и открила да ужива у романтици.

У интервјуу је говорила о свом искуству у групном сексу, који, како каже глумица, и није оставио на њу неки посебан утисак.


“Никад нисам учествовала у сексу утроје или групном сексу а да могу да кажем да је у питању било позитивно искуство. Али о укусима не треба расправљати. Сви моји љубавници су једноставно били превише љубоморни”, навела је она, преноси “Метро”.

Додаје да само један њен љубавник није био љубоморан, јер је маштао да је види с другом женом.

“Звучи примамљиво, али ја сам превелики романтик. Не уживам у сексу без љубави и преданости”, рекла је Памела Андерсон.

Није баш одушевљена статусом секс-симбола који јој је “наметнут”, јер каже, “мушкарци вас ставе на пиједестал и то вас изолује и чини усамљенима”.

У интервјуу је говорила и о асексуалности, те је додала да многи пролазе кроз то у неком периоду свог живота, те да је то можда и посљедица “технолошког доба у којем живимо, или страха од болести”.

Сматра да људи превише времена проводе уз компјутере, те да у њима “траже све што им је потребно” и да их то само отуђује од других.

Памела Андерсон тренутно је у вези с Адилом Рамијом, с којим се упознала 2017. године, а била је у браку са Риком Соломоном, Кидом Роком и Томијем Лијем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана