Pam otkrila najodvratnije stvari koje joj je Vilijams radio

Agencija
Pam otkrila najodvratnije stvari koje joj je Vilijams radio

Biografija pokojnog Robina Vilijamsa, koja će biti objavljena u maju ove godine, baca novo svjetlo na mnogima omiljenog glumca.

Knjiga koju je napisao novinar "Njujork tajmsa" Dejvid Ikof uključuje sjećanja na glumca koja je podijelila njegova nekadašnja saradnica, glumica Pam Daber.

Njih dvoje su zajedno glumili u humorističkoj seriji "Mork i Mindi", gdje je Vilijams glumio vanzemaljca.

U knjizi se danas 66-godišnja Pam prisjeća kako ju je na setu hvatao i pokazivao joj genitalije.

- Radio je najodvratnije stvari, ali se nikad nisam uvrijedila. Pokazivao mi se, trljao se o mene, hvatao me i pljeskao. Mislim da je to napravilo mnogo ljudi, ali bilo je veoma zabavno - ispričala je ona.

Čini se da ju je takvo ponašanje prije nasmijavalo nego vrijeđalo, a njihov odnos opisala je kao odnos brata i sestre.

- Imao je u sebi neku magiju. Pogledao bi vas zaigrano, poput psića, a onda bi vas zgrabio za grudi i pobjegao. Nekako mu je to prolazilo. Naposljetku, to su bile sedamdesete - ispričala je ona.

Producent serije Hauard Storm tvrdi da ju je Vilijams hvatao kad bi mu bilo dosadno, te da u tome nije bilo ničeg lascivnog.

- Usred probe bi je primio za guzu ili grudi, a onda bismo jednostavno nastavili dalje. Ništa tu nije bilo lascivno, on je jednostavno mislio da je to smiješno. On bi se mogao izvući i s ubistvom - rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana