Ово је заборављена рођака принцезе Дајане којој би позавидјела и Кејт Мидлтон

Агенције
Ово је заборављена рођака принцезе Дајане којој би позавидјела и Кејт Мидлтон

Лејди Кити Спенсер је давно заборављена рођака принцезе Дајане. Додуше, истини за вољу, није да су је људи заборавили колико њу апсолутно не занима пажња. Она није Кејт Милдтон, али живи као краљица.

Кити Спенсер има 24 године и сада ужива у Аустралији. Сунча се, плива и башкари се у љепоти Великог коралног гребена.


Док прва жена коју повезујемо са принчевима енглеске, Кејт Мидлтон, даје све од себе да и послије порођаја изгледа као дама, Кити апсолутно не занимају такве перипетије. Њен Инстаграм не само што је шарен, него је и врло изазован.

Она не биљежи само љепоту пејзажа, него и своје чари. А колико јој је упала кашика у мед говори и чињеница да острво Орфеус на којем се налази може да смјести само 28 људи у своја луксузна одмаралишта, што и није фрка. Са цијеном од 2.500 долара за само једну ноћ, тешко да ће туристи из Пефкохорија нагрнути да праве Кити друштво.

Плавуша нема пардона, а камоли протокола. Шушка се да је у вези са тајкуном Николом Бататијером ди Сан Педром (јер кад има овакво презиме знате да је богат) који је од ње старији тачно 20 година. Ужива на коњским тркама и не крије да се проводи.

"Баш, баш, баш ми је лијепо. Мислим да су сви помислили 'иди кући већ једном', а мени се не иде", рекла је лејди Кити тамошњим медијима.

Вјероватно је она повукла исте оне гене који принца Харија чине омиљеним лошим дечком плаве крви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана