Ovo je još jedna lijepa dvojnica Anđeline Džoli, samo atraktivnija

Agencije
Ovo je još jedna lijepa dvojnica Anđeline Džoli, samo atraktivnija

Ona se zove Veronika Blek i ima 27 godina.

Veronika je iz Vankuvera i radi kao model. Kaže da joj poređenje sa slavnom ljepoticom prija, ali da joj u isto vrijeme otežava život, jer ne može da nađe dječka.

"Svi se uplaše kada me vide, misle da sam Anđelina. Singl sam preko godinu dana, od kad sam okončala petogodišnju vezu, i zaista bih voljela da nađem nekog posebnog. Volim starije, baš kao što je Bred Pit. Ali, da budem iskrena, čini mi se da me se muškarci malo plaše. Ponekad su toliko nervozni kada pričaju sa mnom da krenu da se tresu, što je čudno jer sam zaista fina osoba. Prilaze mi samo čudaci, a ja sam previše stidljiva da sama priđem ", kaže Veronika.

Prvi put su počeli da je porede sa lijepom oskarovkom 2011. godine, kada je krenula da ubrizgva filere u usta. Ona sada ima velike usne, baš poput Anđinih, što je u kombinaciji sa krupnim zelenim očima i crnom kosom čin istom dvojnicom glumice. Preko noći su stranci počeli da je porede sa Anđelinom, a njoj ništa nije bilo jasno.

"Bilo je čudno. Tada sam radila za pultom, i prije toga sam bila obična djevojka, a onda su odjednom svi počeli da me porede sa njom. Bilo je bizarno, ali Anđelina je prelepa tako da su mi svakako prijali komplimenti", kaže Veronika.

Ističe da joj sada veoma prija pažnja muškaraca. Ona otkriva da su joj u tome pomogle plastične operacije.

"Zadirkivanje je počelo kad sam imala 8 godina, i trajalo je do 18. Pored toga što nisam imala grudi, imala sam čupavu kosu i bila sam buca. Nikad me nisu zvali na žurke i govorili su mi da nikad neću imati dečka. Momke jednostavno nisam zanimala i prvog dječak sam imala tek sa 18 godina", kaže ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana