Овако се његује Шарлиз Терон

Глас Српске
Овако се његује Шарлиз Терон

Слиједећих пет тајни љепоте кључ су савршеног изгледа ове лијепе глумице, а могу да послуже и вама.

Једна од најљепших жена Холивуда свакако је глумица Шарлиз Терон.


Ова дива прави је доказ за то да за беспријекоран изглед нису потребне операције већ придржавање неколико основних правила за љепоту које може да усвоји свака жена. Слиједећих пет тајни љепоте кључ су савршеног изгледа ове лијепе глумице, а могу да послуже и вама.

1. Никад не занемарујте трепавице

Шарлиз сматра да су трепавице најљепши украс на лицу и нигдје не излази без маскаре и увијача за трепавице који у пар потеза чине чуда.

2. Увијек носите парфем

Чак и ако одлази на тренинг, лијепа глумица никад не заборавља да стави парфем. Тај мали, али упечатљив детаљ даје јој осјећај посебности јер, како каже, издваја је из масе.

3. Много сна и квалитетне креме чине чуда

Шарлиз цени сан више него било шта друго. Сваке вечери одлази врло рано на спавање, а буди се прие 6 сати ујутру. Њена јутарња нега састоји се од умивања хладном водом и креме са СПФ заштитним фактором, док увече дубински чисти лице, а затим наноси серум, крему за подручје око очију и богату, хидратантну крему.

4. Рицинусово уље спас је за косу

Глумица косу једном недјељно богато намаже рицинусовим уљем, па њим промасира и тијеме како би подстакла циркулацију и убрзала раст косе.

5. Пилатес је ефикаснији него што мислите

Иако никада није имала проблема с килограмима, Шарлиз већ посљедњих неколико година одржава тело витким и затегнутим уз тренинге пилатеса. Тврди да се након њих осјећа одлично и да су потпуно промијенили њено тијело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана