Otac je iskoristio njeno ime za reklamu, sad se suočava sa tužbom

Agencije
Otac je iskoristio njeno ime za reklamu, sad se suočava sa tužbom

Pjevačica Rijana tužila je svog oca Ronalda Fentija, optuživši ga da je koristio ime njenog brenda kako bi unapredio svoj biznis.

Ona tvrdi da su njen otac i njegova dva biznis partnera načinili prevaru tako što su njihovu firmu lažno reklamirali govoreći da ona ima veze s njihovom firmom "Fenty Entertainment ".

Muzička zvijezda sa Barbadosa zatražila je od suda da zabrani tu firmu kao i korišćenje imena njenog brenda Fenty, jer je to ime u njenom vlasništvu.

Rrijana je inače u lošim odnosima s ocem koji je firmu osnovao u Kaliforniji 2017. godine sa poslovnim partnerom Mosesom Perkinsom. u tužbi se navodi da rijana nije imala nikave veze sa tom firmom, ali da su oni iskoristili njeno ime zarad bolje reklame.

Na sajtu "Fenty Entertainment" prošle godine je navedena saradnja sa Rijanom, iako ona uopšte nije učestvovala u biznisu.

"Fenty Entertainment" je takođe pregovarao za 15 Rijaninih nastupa u Latinskoj Americi vrednih 15 miliona dolara bez njenog odobrenja, što je navedeno u pomenutoj tužbi, prenosi Daily Times.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana