Оставила црнину код куће и пала на највећег заводника 20.вијека

 Оставила црнину код куће и пала на највећег заводника 20.вијека 06.02.2018 19:18 | Агенције

Заносна Италијанка, жена за коју кажу да је ходајућа секс богиња, Моника Белучи показала је сав свој сексепил на синоћњој додјели "Лумиер" награда у Паризу. Са колегом Жан Пол Белмондом она је добила специјално признање за њихове изузетне каријере. Све то Моника је "одувала" својом појавом на црвеном тепиху.

У 53. години Моника је са новом фризуром, видно подмлађена ушетала на додјелу.


Њена појава одушевила је присутне, највише јер се није крила иза тамних наочара и њених уобичајених црних, класичних одјевних комбинација.

За ову прилику у Паризу она је одабрала заиста смјелу и упечатљиву црвену хаљину са шљокицама, тамне чарапе и ципеле са отвореним прстима.

Дјеловала је као секси сирена, а колега Белмондо је уживао у њиховом заједничком наступу. Посебно се разњежио када је "пала" на његово раме и нежно га пољубила.

Моника је одбранила титулу "секси Италијанке" којој и данас мало који мушкарац може да одоли.

А жене је највише обожавају због њеног лежерног става према љепоти и помало немарног односа према тијелу.

Још се памти њена изјава из 2015. године за "Daily Telegraph":

"Не подносим да се знојим у теретани. Волим живот и да уживам у колачима, сочним пастама и добром вину. Повремено запалим и цигару, а уз секс и много смијеха не можете да не изгледате лијепо".© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица