Osjećam se kao u paklu otkada je on umro, potpuno sam izgubljen

Srna
Osjećam se kao u paklu otkada je on umro, potpuno sam izgubljen

Partner pokojnog pjevača Džordža Majkla, fotograf i frizer Fadi Favaz (43), napisao je pjesmu o njegovoj smrti nakon mjeseci ćutanja. Fadi je posljednji koji je, u decembru prošle godine, vidio pop zvijezdu živu, koji ga je pronašao i pokušao da ga oživi. Zbog svega toga mjesecima je bio u depresiji.

U pjesmi piše da se oseća kao u paklu kao i da prezire Božić. Džordž je, naime, preminuo 25. decembra 2016. godine u svom domu u Oksfordširu.

"Jedno srce odlučuje da ode, nalazim se u paklu, i sad se stidim jednog Božića. Mrzim taj dan. Pokušavam da sakrijem glavu, jastuk postaje crven, izgubio sam svoj put", poručuju Fadijevi stihovi.

Fadi je sa pjevačem bio u vezi šest godina. Uz tugu zbog Džordžove smrti, Fadija muči i to što ga porodica pjevača ne voli i što žele da ga isključe iz naslijedstva.

Favaz živi u Džordžovoj kući u Londonu, u kojoj su živjeli zajedno, a koju porodica želi da proda. Kuća je vrijedna pet miliona funti. Fadi nije bio pozvan na sahranu pop zvijezde, niti je bio obaviješten kada će se ona održati.

Pjevač Džordž Majkl je preminuo od srčanog udara na Božić 2016, u 54. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana