Осjећам се као у паклу откада је он умро, потпуно сам изгубљен

Срна
Осjећам се као у паклу откада је он умро, потпуно сам изгубљен

Партнер покојног пjевача Џорџа Мајкла, фотограф и фризер Фади Фаваз (43), написао је пjесму о његовој смрти након мjесеци ћутања. Фади је посљедњи који је, у децембру прошле године, видио поп звијезду живу, који га је пронашао и покушао да га оживи. Због свега тога мјесецима је био у депресији.

У пјесми пише да се осећа као у паклу као и да презире Божић. Џорџ је, наиме, преминуо 25. децембра 2016. године у свом дому у Оксфордширу.

"Једно срце одлучује да оде, налазим се у паклу, и сад се стидим једног Божића. Мрзим тај дан. Покушавам да сакријем главу, јастук постаје црвен, изгубио сам свој пут", поручују Фадијеви стихови.

Фади је са пјевачем био у вези шест година. Уз тугу због Џорџове смрти, Фадија мучи и то што га породица пјевача не воли и што желе да га искључе из наслиједства.

Фаваз живи у Џорџовој кући у Лондону, у којој су живјели заједно, а коју породица жели да прода. Кућа је вриједна пет милиона фунти. Фади није био позван на сахрану поп звијезде, нити је био обавијештен када ће се она одржати.

Пјевач Џорџ Мајкл је преминуо од срчаног удара на Божић 2016, у 54. години.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана