Осам познатих дама којима су мане заштитни знак

Aгенције
Осам познатих дама којима су мане заштитни знак

Захваљујући овим дамама појам љепоте добио је ново значење, а оне су доказале да се мане врло лако могу претворити у врлине...

Џулијен Мур

Због бијелог тена и риђе косе тешко је не примјетити пегице на тијелу познате глумице. Џулијен је рекла да се с годинама помирила с њима – "Када одрастемо схватимо да су неке друге ствари битније".

Џесика Паре

Размак између зуба био је довољан да звијезду серије "Људи с Менхетна" издвоји од осталих. Ипак, глумица не разумије фасцинираност околине њеним зубима: "Често заборавим на њих јер су на мом лицу, а свој посао одлично обављају. Ако ништа друго, бар ми никада ништа не остаје међу зубима", нашалила се.

Кејт Босворт

Услијед ријетког стања званог хетероктомија, позната глумица има очи различите боје, једно је у боји љешника и шареније, а друго плаво. У скоро свим филмовима режисери захтијевају да носи сочива, али Брајан Сингер, режисер "Супермена", желио је Кејт у природном издању.

Леа Мишел

"Ја сам била једина дјевојка у школи која није имала операцију носа. А да се не лажемо, мени је била најпотребнија", рекла је Леа о свом носу. "Међутим, мама ми је увијек током одрастања понављала да ни Барбра Страјсенд није имала операцију носа."

Тина Феј

Познату глумицу камере увијек снимају само с једне стране како се не би видио ожиљак на њеном лицу који је резултат претпљеног насиља у дјетињству, када ју је непознати човјек посјекао по образу. "Не обраћам пажњу на тај недостатак. Била сам веома самоуверена као дијете и способна сам брзо да заборавим неке ствари, све док ме камере не подсјете на то."

Синди Крофорд

Иако је позната као један од најљепших супермодела свих времена, Синди је више пута отворено говорила да њено лице није свима потаман. "Фотошопом су скидали мој младеж", рекла је за своје прво појављивање на насловници британског "Вога".

Лили Колинс

Глумица Лили Колинс (ћерка Фила Колинса) подржава природни изглед, па тако своје обрве не чупа, што многима смета. "Густе обрве нису тренд у Лос Анђелесу, али моја мама је инсистирала на томе да нас управо те неоубичајене ствари чине прелијепим."

Тајра Бенкс

Чувени супермодел Тајра Бенкс дуго година је трпјела шале због свог чела. "Носила сам шишке како бих га покрила. Ипак, када бих ушла у било коју модну агенцију прво што би ми рекли јесте да је чело оно што ме чини посебном."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана