Optužbe protiv pjevača grupe Duran Duran: “Zgrabio me je i gurao ruku do genitalija”

Agencije
Optužbe protiv pjevača grupe Duran Duran: “Zgrabio me je i gurao ruku do genitalija”

Pjevač grupe Duran Duran odbacuje tvrdnje da je zlostavljao svoju obožavateljku tokom javnog nastupa u Los Anđelesu, kazavši da su one jednostavno neistine.

Britanski muzičar i kompozitor Sajmon Le Bon negirao je optužbe obožavateljke Širen Hariri koja je navela da ju je pjevač seksualno zlostavljao 1995. godine, piše Gardijan.


Širen Hariri je navela da je pjevač Duran Durana zgrabio dok je potpisivao autograme u losanđeleskoj prodavnici ploča gdje je ona radila. Širen je optužila Simona da joj je “masirao desnu butinu i gurao ruku do genitalija”.

Pjevač je odbacio sve optužbe negirajući bilo kakvo učešće u navedenom događaju.

“Ponašanje za koje me Hariri optužuje za mene bi bilo jednako neprihvatljivo i neprimjereno onda, kao što je i danas. Ali ta tvrdnja je jednostavno neistinita”, napisao je Le Bon na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

Sajmon je priznao da ga je Hariri povodom optužbe kontaktirala prije nekoliko mjeseci, a on joj je tada predložio da se vide i razriješe situaciju.

“Umjesto da se nađemo, ona je riješila da javno progovori. Uvijek sam rad da javno priznam svoje greške, ali ne pada mi na pamet da se izvinjavam za stvar koju nisam uradio”, kategorično tvrdi Sajmon.

Sa druge strane, pravnica Šerin Hariri tvrdi da je poznati muzičar odustao od sastanka koji su prethodno zakazali, te navodno zbog toga je ona odlučila da sve obijelodani u javnosti, piše Detroit fri pres.

Na pitanje zašto je prećutala o incidentu koji se desio prije 23 godine, Šerin je otkrila da ju je to “mnogo potreslo i ukočilo”, a nije nije istupila odmah jer se plašila posljedica suočavanja kao i toga da bude proglašena “djevojkom koja je optužila Sajmona Le Bona”.

I dok mnogi pomišljaju da bi ova žena mogla da ima finansijsku korist zbog ove priče, istina je drugačija. S obzirom da se ovaj incident, kako tvrdi Hairiri, desio prije tačno 23 godine, prema američkom zakonu slučaj je zastario.

Šerin kaže da je svijesna toga i da “samo želi izvinjenje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana