Оптужбе против пјевача групе Дуран Дуран: “Зграбио ме је и гурао руку до гениталија”

Агенције
Оптужбе против пјевача групе Дуран Дуран: “Зграбио ме је и гурао руку до гениталија”

Пјевач групе Дуран Дуран одбацује тврдње да је злостављао своју обожаватељку током јавног наступа у Лос Анђелесу, казавши да су оне једноставно неистине.

Британски музичар и композитор Сајмон Ле Бон негирао је оптужбе обожаватељке Ширен Харири која је навела да ју је пјевач сексуално злостављао 1995. године, пише Гардијан.


Ширен Харири је навела да је пјевач Дуран Дурана зграбио док је потписивао аутограме у лосанђелеској продавници плоча гдје је она радила. Ширен је оптужила Симона да јој је “масирао десну бутину и гурао руку до гениталија”.

Пјевач је одбацио све оптужбе негирајући било какво учешће у наведеном догађају.

“Понашање за које ме Харири оптужује за мене би било једнако неприхватљиво и непримјерено онда, као што је и данас. Али та тврдња је једноставно неистинита”, написао је Ле Бон на свом званичном Фејсбук профилу.

Сајмон је признао да га је Харири поводом оптужбе контактирала прије неколико мјесеци, а он јој је тада предложио да се виде и разријеше ситуацију.

“Умјесто да се нађемо, она је ријешила да јавно проговори. Увијек сам рад да јавно признам своје грешке, али не пада ми на памет да се извињавам за ствар коју нисам урадио”, категорично тврди Сајмон.

Са друге стране, правница Шерин Харири тврди да је познати музичар одустао од састанка који су претходно заказали, те наводно због тога је она одлучила да све обијелодани у јавности, пише Детроит фри прес.

На питање зашто је прећутала о инциденту који се десио прије 23 године, Шерин је открила да ју је то “много потресло и укочило”, а није није иступила одмах јер се плашила посљедица суочавања као и тога да буде проглашена “дјевојком која је оптужила Сајмона Ле Бона”.

И док многи помишљају да би ова жена могла да има финансијску корист због ове приче, истина је другачија. С обзиром да се овај инцидент, како тврди Хаирири, десио прије тачно 23 године, према америчком закону случај је застарио.

Шерин каже да је свијесна тога и да “само жели извињење”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана