Opljačkani Šakira i Pike

Agencije
Opljačkani Šakira i Pike

Megapopularni par kolumbijska pjevačica Šakira i njen životni partner, španski fudbaler Gerard Pike, postali su žrtve lopova koji su provalili u njihov dom u Barseloni.

Pljačkaši su u srijedu,  u ranim jutarnjim časovima, upali u dom Šakire i Gerarda u bogataškom naselju Espluges de Ljobregat i ukrali vrijedne stvari, uključujući satove i nakit.

Par nije bio u kući. Igrač se pridružio španskoj reprezentaciji prije Svjetskog prvenstva u Rusiji i krenuo na pripreme u Njemačku.

Svjedoci su za španski list “El Mundo” rekli da su lopovi ušli kroz prozor dok su Pikeovi roditelji spavali. Tek su ujutro otkrili da većine dragocjenosti nema i pozvali katalonsku policiju.

Nije poznato jesu li u vrijeme pljačke u kući bila njihova djeca, petogodišnji Milan i trogodišnji Saša, ali, na sreću, niko nije povrijeđen.

S obzirom na to koliko zarađuje, porodica Pike ovo ne bi trebalo da materijalno osjeti, ali to na njih može da ostavi psihološke posljedice, pogotovo dok se fudbaler priprema za Svjetsko prvenstvo.

Iako se igrač Barselone priprema za Mundijal, on je u utorak bio na Šakirinom koncertu u Kelnu. 

Šakira je 2. juna započela svjetsku turneju “El Dorada” u Hamburgu nakon godinu pauze jer je patila zbog problema sa glasnicama. Pjevačica je strogo mirovala, a kod kuće ju je svaki dan posjećivala medicinska sestra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana