Opet pretjeruje: U krevetu s pištoljem i golom plavušom

Agencije
Opet pretjeruje: U krevetu s pištoljem i golom plavušom

Milioner i plejboj, kog nazivaju "kraljem Instagrama", Dan Bilzerijan očigledno zna kako da uživa u životu prepunom golih djevojaka, skupocenih jahti i skupih izlazaka.

Bilzerijan ima preko 6 miliona pratilaca na Instaramu koji s nestrpljenjem očekuju svaku njegovu novu fotografiju oružja, zabave i golih žena.

On je nedavno objavio video svog pištolja i polugole djevojke koja se zabavljala s njim u krevetu. Ona ga je zamolila da je ne snima dok je obnažena, ali Bilzerijan joj je odgovorio: "Svuda ću objaviti tvoje gole grudi". Pravi kavaljer, nema šta...

Den Bilzerzijan važi za "Plejboj kralja" koji je "idol" muškarcima širom svijeta zbog svog raskalašnog života koji dijeli sa fanovima na Instagramu.

Podsjetimo, pre samo par mjeseci Den je izazvao pažnju javnosti kada je bacio porno-glumicu sa krova kuće pri čemu je polomila nogu, kao i kada je udario jednu djevojku u klubu i razbio joj arkadu.

Ipak, ni ova informacija (a i video snimak) nisu problem muškarcima širom svijeta koji se dive njegovom bahatom načinu života. Zabrinjavajuće je to što Den forsira nasilno i bahato ponašanje na društvenim mrežama, a prati ga više miliona ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana