Она није још једна обична поп звијезда

Агенције
Она није још једна обична поп звијезда

Викторија Модеста, млада пјевачица из Британије представила се свијету синглом "Prototype". Иако ће многи мислити да је још само једна у мору поп звjездица, ова дjевојка је по много чему посебна.

Стилом Дите фон Тиз двадесетшестогодишња Викторија изазвала је толико одушевљење челника канала 4 да су одлучили да уложе 200 хиљада евра у њен спот.

Поријеклом Летонка, дјевојка изузетне љепоте пати од индвалидитета након грешке љекара при рођењу због чега је имала дугогодишње проблеме с ногом. Ипак, жеља за животом је била јача па је са само 20 година добровољно одлучила да ампутира проблематичну ногу како би могла да има што функционалнији живот.

"Прва свјетска поп bionic звијезда", како је називају, не жели да је нико жали и одлучна је у намjери да свет заборави све што је до сада знао о индвалидитету. Умjесто да буде ограничена Модеста је изабрала да изрази своју креативност и почне да се бави музиком и моделингом.

"Поп звијезде данашњице су изузетно испразне и униформисане", кажу Крис Бовил и Џон Алисон, челници "канала 4" који називају Модесту правом инспирацијом и примјером који ће раздрмати хомогенизовану поп сцену.

"Имам потпуно други начин на који радим ствари и надам се да ће људи на то добро реаговати. Не водим се клишеима. Морате размишљати шире, селити се у нове земље, вјенчати се за некога ко није у вашем фазону, промјенити посао. Урадите оно што вам инстинкт говори. Што се више трудите да живите живот са филма, то ће узбудљивији он бити", рекла је Модеста за "Дазед".

Видео показује Модесту која изгледа сензуално и снажно док изводи разне плесне покрете, а пјесма је у поп и електро жанру. Она је у споту такође показала да и протеза коју носи може бити итекако гламурозна као и она, а у неким тренуцима се и погирала са њом када јој је послужила при извођењу балетских покрета. Спот је већ задобио симпатије публике посебно оне с индвалидитетима који су сада још мотивисанији у намјери да воде нормалан живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана