Ona je svjetskom zavodniku ukrala srce

Ona je svjetskom zavodniku ukrala srce 07.09.2017 20:06 | Agencije

Jezero Komo bilo je mjesto sudbinskog susreta. Džordž i Amal Kluni tu su se upoznali prije četiri godine. Holivudski glumac sada prvi put govori o svojim impresijama, porodičnom životu i ljubavi koju osjeća prema svojoj supruzi, ženi koja im je rodila nedavno blizance Aleksandra i Elu u čijem odrastanju uživa neizmjerno.

"Prvo što sam pomislio je da je duhovita i izrazito pametna", rekao je o toj večeri upoznavanja Džordž Kluni za "Hollywoog Reporter ".

Uslijedilo je dopisivanje, razmijenjivanje slika....

"Poslala mi je nekoliko fotografija sa mjesta na kojima se nalazila, nastavili smo da se dopisujemo, razgovaramo, većinom o tome što se trenutno događa u našim životima. Nakon nekog perioda postalo je itekako jasno da među nama postoji nešto više od samog prijateljstva".

Te iste godine u Londonu par je otišao na svoj prvi službeni izlazak.

"Bio je to dobar prvi izlazak. Otišli smo na večeru. Ona je predložila mjesto. Bio je to restoran, trendi i šik, kao što je i ona. Kada smo izašli, dočekalo nas je pedesetak paparaca, a ona je taj dio odradila kao profesionalac. I tako je sve krenulo", rekao je Kluni.

Nakon kratkotrajne romanse i spontanog odmora, par se vratio u Los Anđeles.

"Imao sam u telefonu njenu fotografiju na kojoj se smije dok gleda žirafe, koju sam snimio na safariju u Keniji. Samo sam sebi rekao - mislim da ću je zaprositi. A kada sam to uradio proveo sam dvadeset minuta klečeći, čekajući nju da kaže "da" jer je bila u šoku. Strahovao sam da ne pomisli da je prerano za brak. Od prvog trenutka nije bilo sumnje da smo stvoreni jedno za drugo i da smo pravi tim", iskreno je otkrio Kluni.

Par se vjenčao 2014. u Veneciji.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica