Он је наслиједио Хефнера и наставља да води Плејбој пуном паром

Он је наслиједио Хефнера и наставља да води Плејбој пуном паром 29.09.2017 16:47 | Agencije

Покојни Хју Хефнер почео је да припрема најмлађег сина Купера за преузимање „Плејбоја" и прије него што је био довољно стар да присуствује журкама у Плејбој вили.

Још 2016. године, Купер којег је Хју добио у браку са Кимберли Конард, одавно је извршни креативни директор компаније "Плејбој".

Двадесетшестогодишњак данас контролише и доноси одлуке о свим креативним процесима унутар компаније, укључујући штампу и дигитално одјељење.

"Сви се питају шта ће бити када Хју умре. Мислим да одговор видимо у мом сину", рекао је Хефнер у једном интервјуу 2012. године.

И сам Купер је 2011. године признао да би волио да се укључи у породични бизнис, а то се већ догодило годину дана касније. Иако је био студент, Купер је уједно учио све и о очевом послу.

Хефнеров син је на почетку каријере имао велики изазов пред собом – да одржи "Плејбој" у центру пажње упркос очевом повлачењу из јавности. Иако се Хју надао да ће му брат Марстон помоћи у вођењу компаније, то се није догодило.

"Нисам овдје зато што морам да будем већ зато што желим", изјавио је пред новинарима.

Са шездесетчетворогодишњом сестром Кристи Хефнер, која је преко 20 година у управном одбору компаније, успешно сарађује и од ње свакодневно тражи савјете.

"Она је у стању да се повеже са апсолутно сваком ситуацијом"

Да је на добром путу да постигне очев успјех свједочи чињеница да је управо он био тај који је одлучио да се голотиња врати у магазин.

"Голотиња никада није била проблем јер она генерално није проблем. Данас говоримо о враћању нашег идентитета и потврђивања онога што магазин представља. То је била првоаприлска шала која је предуго трајала", нашалио се.

Како каже, главни циљ "Плејбоја" је да одржи филозофију о слободи.

"Историја се понавља, желим да Плејбој буде у центру те приче"

Што се приватног живота тиче, Купер није кренуо татиним стопама и није љубитељ полигамије. Од 2015. године је у вези са глумицом Скарлет Бирн, која је глумила у серији "Вампирски дневници", а ове године и позирала нага са "Плејбој".© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица