Olimpijka otkrila: Bila sam prostitutka, imala sam 10 muškaraca za noć

Agencije
Olimpijka otkrila: Bila sam prostitutka, imala sam 10 muškaraca za noć

Uspješna sportistkinja i trostruka olimpijka godinama unazad vodila je dvostruki život. Danju je bila sportska zvijezda, a noću se kao elitna prostitutka sastajala sa desetak muškaraca.

Suzi Favor Hamilton danas ima 47 godina i čak tri puta je predstavljala Ameriku na Olimpijadi. Sva njena sportska dostignuća pala su u vodu kada je u svojim memoarima otkrila da je noću postajala Keli Lindi, prostituka u Las Vegasu.


U svojim memoarima "Brza djevojka" ona je otkrila šokantne detalje iz svog života. Naime, sve je počelo kada su ona i suprug odlučili da proslave godišnjicu braka u Las Vegasu. Tada je Suzi svog supruga nagovorila da skaču iz padobrana i imaju seks utroje sa nepoznatom osobom.

Nakon toga, vratili su se kući, a Suzi nije imala mira. Nije mogla da prestane da razmišlja o nekom uzbudljivijem i rizičnijem životu - vratila se u Vegas, ovoga puta sama. Iznajmila je muškog pratioca i sa njim provela nezaboravno veče, došavši na ideju da i sama počne time da se bavi.

"Prije toga sam imala odnose samo sa suprugom. Rekla sam mu da je on tek drugi muškarac sa kojim sam spavala, a on je rekao da je to šteta i da bi trebalo to da radim češće. Tada sam se navukla", otkrila je sportistkinja.

U svojim memoarima ona, takođe, priznaje da je to bio izrazito težak period za nju, jer je suprug znao šta radi, ali nije mogao da je zaustavi.

"Pogrešno mi je dijagnostifikovan bipolarni poremećaj, liječena sam na pogrešan način, a lijekovi koje sam dobila samo su pogoršali moje mentalno stanje."

Suzi je svoje usluge naplaćivala 600 dolara, a njen tajni život dospio je u javnost kada je otkrila svoj identitet nekim klijentima.

"Bilo je dana kada sam prije podne trčala maraton, otišla na avion, došla u Vegas i našla se sa pet muškaraca. Razotkrivanje je, na kraju, ispalo najbolja stvar koja mi se u životu desila. Tako sam počela liječenje i oslobodila se", priznala je posle svega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana