Oлимпијка открила: Била сам проститутка, имала сам 10 мушкараца за ноћ

Агенције
Oлимпијка открила: Била сам проститутка, имала сам 10 мушкараца за ноћ

Успjешна спортисткиња и трострука олимпијка годинама уназад водила је двоструки живот. Дању је била спортска звијезда, а ноћу се као елитна проститутка састајала са десетак мушкараца.

Сузи Фавор Хамилтон данас има 47 година и чак три пута је представљала Америку на Олимпијади. Сва њена спортска достигнућа пала су у воду када је у својим мемоарима открила да је ноћу постајала Кели Линди, проститука у Лас Вегасу.


У својим мемоарима "Брза дјевојка" она је открила шокантне детаље из свог живота. Наиме, све је почело када су она и супруг одлучили да прославе годишњицу брака у Лас Вегасу. Тада је Сузи свог супруга наговорила да скачу из падобрана и имају секс утроје са непознатом особом.

Након тога, вратили су се кући, а Сузи није имала мира. Није могла да престане да размишља о неком узбудљивијем и ризичнијем животу - вратила се у Вегас, овога пута сама. Изнајмила је мушког пратиоца и са њим провела незаборавно вече, дошавши на идеју да и сама почне тиме да се бави.

"Прије тога сам имала односе само са супругом. Рекла сам му да је он тек други мушкарац са којим сам спавала, а он је рекао да је то штета и да би требало то да радим чешће. Тада сам се навукла", открила је спортисткиња.

У својим мемоарима она, такође, признаје да је то био изразито тежак период за њу, јер је супруг знао шта ради, али није могао да је заустави.

"Погрешно ми је дијагностификован биполарни поремећај, лијечена сам на погрешан начин, а лијекови које сам добила само су погоршали моје ментално стање."

Сузи је своје услуге наплаћивала 600 долара, а њен тајни живот доспио је у јавност када је открила свој идентитет неким клијентима.

"Било је дана када сам прије подне трчала маратон, отишла на авион, дошла у Вегас и нашла се са пет мушкараца. Разоткривање је, на крају, испало најбоља ствар која ми се у животу десила. Тако сам почела лијечење и ослободила се", признала је после свега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана