Огласио се Халид Муслимовић: Хоћеш некоме да помогнеш, а он те искористи

pink.rs
Огласио се Халид Муслимовић: Хоћеш некоме да помогнеш, а он те искористи

Бањалука - Пјевач Халид Муслимовић оптужен је да је претукао четрдесетпетогодишњу жену, због чега је под полицијском истрагом.

Наиме, њега је С. Б. пријавила полицији, тврдећи да ју је он 27. јула између два и три сата ујутру напао док су се возили од Козарца, гдје је имао наступ, до Бањалуке.

У пријави је навела да ју је, по доласку у Бањалуку, избацио из аутомобила, па је екипа портала Пинк.рс ступила у контакт с Халидом, који је испричао шта се тачно десило.

“Тако је то кад неком хоћеш да помогнеш, па те искористи. Направио сам грешку, хтио сам пијаној и агресивној жени да помогнем и да је одвезем до првог таксија, али сам је послије одвезао до стана”, каже пјевач и додаје:

“Успут је она била агресивна и физички и ријечима. Кад је изашла из аута, падала би. Ја сам је оставоио испред зграде, али сам сутрадан добио причу лажну да сам овакав и онакав.”, каже Муслимовић.

Он жену која је поднијела пријаву познаје већ неко вријеме и знао је како се понаша кад попије, али није очекивао да ће да уради овакво нешто.

“Знам је једно двије и по године и знам да је она проблематичан тип и да воли да попије. Попила је за два сата флашу Чиваса. А мени жао било, ноћ је, хтио сам да будем хуман, да нађем неког таксисту да је одвезе, али она није хтјела да изађе из аута, хтјела је да је ја одвезем кући. А онда су почеле разноразне за*ебанције, зато што је она имала намјера друге врсте на које ја нисам хтио да пристанем”, испричао је Халид за портал Пинк.рс.

Када је добио позив од полиције, сам је отишао да да изјаву, и даље изненађен због тога што чује.

“Нисам приведен, ја сам позван и отишао сам сам. Ја сам сутрадан сам отишао, а она је смислила како ће то људи написати и како ће ми напакостити. Мени то не треба у животу”, рекао је он и додао:

“Много се ружно осјећам. Кад нешто урадим, онда стојим иза тога, онда кажем “јесам”, али ни крив ни дужан хоћеш да помогнеш, а то ти се врати као бумеранг. Жена је падала и ударала се и онда је све то бацила на мене”, додао је Муслимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана