Odmor uz more, sunce i luksuz

Agencije
Odmor uz more, sunce i luksuz

Oni neumorno rade tokom čitave godine kako bi nas obradovali i zabavili svojim raskošnim talentima, pa im odmor zaista treba. Poznati i slavni svakodnevno objavljuju na “Instagramu” fotografije koje prikazuju kako uživaju na moru ili planini, te na koji način pune baterije.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena podijelili su fotografije sa ljetovanja. Poslije sjajnog trijumfa poznati bračni par odlučio se za ljetovanje u Italiji.

Poznata blogerka Zoranah definitivno objavljuje najbolje fotke, pa je obožavaoce tako i ovog puta počastila izazovnom slikom sa odmora na plažama Amerike sa predivnim bijelim pijeskom.

Voditeljka Marijana Mićić vrele ljetne dane provodi na odmoru sa novim momkom Milošem. Destinacija za koju su se odlučili je Barselona.

Popularna voditeljka Irina Vukotić iskoristila je ljetnu pauzu da otputuje na more u Grčku. Slika koju je objavila savršeno dočarava njenu ljetnu euforiju.

Hrvatska pjevačica Nina Badrić koristi svaki slobodan trenutak da boravi u svom novom stanu na Hvaru. Savršen ambijent novog doma kao stvoren je za liječenje duše i sanjanje novih snova.

Svakako jedna od udarnih vijesti bila je da su pjevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja zakopali ratne sjekire. Oni su se našli na Crnogorskom primorju i zajedno boravili u Budvi i Tivtu.

Najzgodnija dama u godinama naše estrade Neda Ukraden definitivno je pokazala da, pored neprikosnovenog uspjeha u muzičkoj karijeri, zna odlično da uživa. Naime, ona se nalazi na Crnogorskom primorju, na predivnom ostrvu Gospa od Škrpjela. Glumica Iva Štrljić ove ljetne dane provodi na moru, odakle je podijelila fotografiju na kojoj je u bikiniju.

Ivana Korab, jedna od najzgodnijih manekenki koja godinama živi i radi u Srbiji, trenutno boravi na Bori Bori.

Poznata voditeljka Sanja Marinković zajedno sa svojom dobrom prijateljicom Vesnom Dedić ljetuje na Crnogorskom primorju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana