Одмор уз море, сунце и луксуз

Агенције
Одмор уз море, сунце и луксуз

Они неуморно раде током читаве године како би нас обрадовали и забавили својим раскошним талентима, па им одмор заиста треба. Познати и славни свакодневно објављују на “Инстаграму” фотографије које приказују како уживају на мору или планини, те на који начин пуне батерије.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и његова супруга Јелена подијелили су фотографије са љетовања. Послије сјајног тријумфа познати брачни пар одлучио се за љетовање у Италији.

Позната блогерка Зоранах дефинитивно објављује најбоље фотке, па је обожаваоце тако и овог пута почастила изазовном сликом са одмора на плажама Америке са предивним бијелим пијеском.

Водитељка Маријана Мићић вреле љетне дане проводи на одмору са новим момком Милошем. Дестинација за коју су се одлучили је Барселона.

Популарна водитељка Ирина Вукотић искористила је љетну паузу да отпутује на море у Грчку. Слика коју је објавила савршено дочарава њену љетну еуфорију.

Хрватска пјевачица Нина Бадрић користи сваки слободан тренутак да борави у свом новом стану на Хвару. Савршен амбијент новог дома као створен је за лијечење душе и сањање нових снова.

Свакако једна од ударних вијести била је да су пјевач Аца Лукас и његова супруга Соња закопали ратне сјекире. Они су се нашли на Црногорском приморју и заједно боравили у Будви и Тивту.

Најзгоднија дама у годинама наше естраде Неда Украден дефинитивно је показала да, поред неприкосновеног успјеха у музичкој каријери, зна одлично да ужива. Наиме, она се налази на Црногорском приморју, на предивном острву Госпа од Шкрпјела. Глумица Ива Штрљић ове љетне дане проводи на мору, одакле је подијелила фотографију на којој је у бикинију.

Ивана Кораб, једна од најзгоднијих манекенки која годинама живи и ради у Србији, тренутно борави на Бори Бори.

Позната водитељка Сања Маринковић заједно са својом добром пријатељицом Весном Дедић љетује на Црногорском приморју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана