Od novinarke do prostitutke: Ne osuđujte me, ja sam srećna

Agencije
Od novinarke do prostitutke: Ne osuđujte me, ja sam srećna

Amanda Guf iz Australije koja je šokirala svijet priznanjem da je preko dana uzorna majka, a noću elitna prostitutka iznenađena je reakcijom javnosti i moli da je niko ne osuđuje.

Priznanje Amande Guf izazvalo je pažnju svjetske javnosti zbog čega je ona gostovala na nacionalnoj australijskoj televziji i govorila o svojoj odluci da postane prostitutka.

Kako kaže, dugo je razmišljala da li uopšte da izađe u javnost sa ovakvom vrstom priznanja, a posebno se plašila kako će to uticati na njeno dvoje maloljetne djece.

Njena djeca su stara pet i sedam godina i idu u odjeljenje sa vršnjacima čiji su roditelji gej ili su promjenili pol i to niko ne osuđuje. Upravo je iz tih razloga Amanda odlučila da prizna čime se bavi i tako razbije predrasude o prostitutkama.

"Ne mogu da kontrolišem šta će ljudi govoriti, ali mogu da naučim djecu kako da se brane od siledžija koji će ovo koristiti protiv njih", rekla je u intervjuu – "Oni znaju da mama ima drugačiji posao i da usrećuje ljude. To je sve što treba da znaju u ovom trenutku. Dok oni shvate pravu suštinu ovog posla proći će godine, a sva ova pažnja će biti daleka prošlost"

Četrdesetogodišnja Amanda kaže da pred svojom djecom nikada nije koristila alter-ego Samante Iks, kao i da je razgovarala sa psihologom o tome kako bi to moglo uticati na njih.

Kada su je upitali zašto je napustila uspješnu karijeru novinarke Amanda je kao jedan od razloga navela upravo majčinstvo.

"Bila sam urednica ljepote, a račune ne možete platiti u karminima. Uostalom smučilo mi se da ne viđam djecu. Sada mnogo više vremena provodim s njima i mnogo sam im posvećenija", rekla je i dodala da ima podršku svoje okoline.

Na posao odlazi dva ili tri puta nedjeljno, a sat vremena njenih usluga košta 800 dolara dok je cijela noć pet hiljada. Vjerovali ili ne, u 60 odsto slučajeva Amanda ne mora seksualno da zadovoljava klijenta.

"Baš dugo nisam imala seks. Uglavnom pričam s njima. Ja sam nešto poput golog terapeuta. To nije posao za svakoga, ali jeste za mene. Srećna sam dok ga radim i time nikoga ne ugrožavam", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana