Од новинарке до проститутке: Не осуђујте ме, ја сам срећна

Агенције
Од новинарке до проститутке: Не осуђујте ме, ја сам срећна

Аманда Гуф из Аустралије која је шокирала свијет признањем да је преко дана узорна мајка, а ноћу елитна проститутка изненађена је реакцијом јавности и моли да је нико не осуђује.

Признање Аманде Гуф изазвало је пажњу свјетске јавности због чега је она гостовала на националној аустралијској телевзији и говорила о својој одлуци да постане проститутка.

Како каже, дуго је размишљала да ли уопште да изађе у јавност са оваквом врстом признања, а посебно се плашила како ће то утицати на њено двоје малољетне дјеце.

Њена дјеца су стара пет и седам година и иду у одјељење са вршњацима чији су родитељи геј или су промјенили пол и то нико не осуђује. Управо је из тих разлога Аманда одлучила да призна чиме се бави и тако разбије предрасуде о проституткама.

"Не могу да контролишем шта ће људи говорити, али могу да научим дјецу како да се бране од силеџија који ће ово користити против њих", рекла је у интервјуу – "Они знају да мама има другачији посао и да усрећује људе. То је све што треба да знају у овом тренутку. Док они схвате праву суштину овог посла проћи ће године, а сва ова пажња ће бити далека прошлост"

Четрдесетогодишња Аманда каже да пред својом дјецом никада није користила алтер-его Саманте Икс, као и да је разговарала са психологом о томе како би то могло утицати на њих.

Када су је упитали зашто је напустила успјешну каријеру новинарке Аманда је као један од разлога навела управо мајчинство.

"Била сам уредница љепоте, а рачуне не можете платити у карминима. Уосталом смучило ми се да не виђам дјецу. Сада много више времена проводим с њима и много сам им посвећенија", рекла је и додала да има подршку своје околине.

На посао одлази два или три пута недјељно, а сат времена њених услуга кошта 800 долара док је цијела ноћ пет хиљада. Вјеровали или не, у 60 одсто случајева Аманда не мора сексуално да задовољава клијента.

"Баш дуго нисам имала секс. Углавном причам с њима. Ја сам нешто попут голог терапеута. То није посао за свакога, али јесте за мене. Срећна сам док га радим и тиме никога не угрожавам", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана