Обожаваоци напали Салму Хајек због непримјерене гардеробе

Агенције
Обожаваоци напали Салму Хајек због непримјерене гардеробе

Можда би ова фотографија прошла незапажено, да се глумица није налазила у болници.

Славна глумица Салма Хајек, која је увијек важила за тиху и фину, посљедњих дана не престаје да шокира јавност.

Прво се на црвеном тепиху појавила са силиконима ван сваке границе укуса, након тога ју је папарацо усликао без шминке, а њени фанови су остали без ријечи када су видели како стварно изгледа, а сада се појавила у скандалозној, тотално непримјереној гардероби.

У питању је мајица са сликом женског тијела, чије груди држе руке мушкарца, а можда би то све прошло неопажено, само да Салма није одабрала овакву гардеробу за посјету - болници!

Да ствар буде још гора, глумица задовољно позира са два љекара, пресрећна што су у њеном друштву, а на крају је фотографију и објавила на друштвеној мрежи Инстаграм, не слутећи какав скандал ће изазвати.

Њени фанови, али и јавност генерално, згађени су одлуком глумице да се у једној здравственој установи појави у таквој одјевној комбинацији.

"Морала сам да одем у болницу због повреде главе. Нажалост, сценска гардероба била је потпуно неприкладна за болницу", додала је глумица накнадно уз фотографију, када су њени пратиоци осули паљбу због непримјерене одјеће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана