Обнажена Кендал мами уздахе

Агенције
Обнажена Кендал мами уздахе

Манекенка Кендал Џенер објавила је слике из једне рекламне кампање. По угледу на старију сестру Ким Кардашијан, она се обнажила из свих углова.

Пред саму љетњу сезону, Кендал Џенер је урадила серију фотографија у бијелом купаћем костиму који долази из њене најновије линије "Кендал + Кајли".

Славне сестре су поново биле пред дизајнерским изазовом, те су осмислиле једноставан комад који наглашава све женске атрибуте.

У пољу пуном цвијећа Кендал на фотографијама изгледа и лијепо и провокативно. Баш како и доликује припадницама "клана Кардашијан".

Прошле сезоне су у тренду били једнодијелни купаћи костими који су свуда по себи имали прорезе, а овог љета хит ће бити нешто једноставнији купаћи.

Ријеч је о једнодијелном купаћем костиму, који је на куковима високо сјечен. Такве купаће костиме носиле су љепотице у серији "Baywatch", због чега је овај купаћи добио симпатичан назив бајкини.

Бајкини су носиле Селена Гомез, Клои Кардашијан, Кендал и Кајленер, али га је прије свих прошетала Памела Андерсон. Она је иначе сада и заштитно лице бренда "Миссгуидед", који има читаву колекцију оваквих костима, у упадљивим бојама на којима су исписани натписи, попут назива градова, "Yaht life"… Иако је ријеч о једноделном купаћем костиму, овај модел "захтијева" затегнуту гузу, с обзиром на то да је прилично откривена због високог изреза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана