Obline je jedva spakovala, publika je u transu

Agencija
Obline je jedva spakovala, publika je u transu

Nastala je u saradnji sa brendom "Lipsy", a uključuje atraktivne modele kupaćih kostima, šik cvjetne haljine i modele haljina koji se nose na plažu, a dominantan materijal je čipka.

Od desena Kejt preporučuje najradije one cvjetne, a za kostime je uradila nekoliko komada sa zanimljivim dodacima, nakitom i kopčama koji atraktivnost podižu na viši nivo.

Zanimljivo je i da je Kejt uvjerena je da je sama sebi najbolja reklama, pa je tako ona i zaštitno lice kampanje koja je će uskoro imati svoju svjetsku premijeru.

Ova kolekcija uslijedila je poslije njenog javnog istupanja protiv brenda "Guess". Nakon njenih javnih optužbi da je seksualno uznemiravao njihov kreator Pol Marćano. Iako je on rekao da je optužba lažna i da nikada nije pipnuo Kejt, manekenka je otišla korak dalje.

U nedavnom intervjuu za "Time" otkrila je šokantne detalje o susretu sa modnom ikonom kada je imala samo 18 godina.

"Marćano je rekao da želi da me upozna, ušla sam u prostoriju sa fotografom, a Pol mi je prišao i zgrabio me za grudi. Počeo je da ih stiska i da se igra sa njima. Nakon što sam ga odgurnula rekao je: "Želio sam da se uvjerim da su prave".

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana