Облине је једва спаковала, публика је у трансу

Агенција
Облине је једва спаковала, публика је у трансу

Настала је у сарадњи са брендом "Липсy", а укључује атрактивне моделе купаћих костима, шик цвјетне хаљине и моделе хаљина који се носе на плажу, а доминантан материјал је чипка.

Од десена Кејт препоручује најрадије оне цвјетне, а за костиме је урадила неколико комада са занимљивим додацима, накитом и копчама који атрактивност подижу на виши ниво.

Занимљиво је и да је Кејт увјерена је да је сама себи најбоља реклама, па је тако она и заштитно лице кампање која је ће ускоро имати своју свјетску премијеру.

Ова колекција услиједила је послије њеног јавног иступања против бренда "Guess". Након њених јавних оптужби да је сексуално узнемиравао њихов креатор Пол Марћано. Иако је он рекао да је оптужба лажна и да никада није пипнуо Кејт, манекенка је отишла корак даље.

У недавном интервјуу за "Time" открила је шокантне детаље о сусрету са модном иконом када је имала само 18 година.

"Марћано је рекао да жели да ме упозна, ушла сам у просторију са фотографом, а Пол ми је пришао и зграбио ме за груди. Почео је да их стиска и да се игра са њима. Након што сам га одгурнула рекао је: "Желио сам да се увјерим да су праве".

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана