O ovim ljubavnim skandalima Holivuda se i danas priča

Agencije
O ovim ljubavnim skandalima Holivuda se i danas priča

Oduvijek je postojalo veliko interesovanje javnosti za ljubavne veze i brakove slavnih osoba, pogotovo ako je taj odnos obilježio neki skandal.

 Ovo su ljubavne priče koje su šokirale, a o njima se i danas priča.

Napad Kris Brauna na Rijanu

Mnogi su bili sigurni da će Kris Braun i Rijana biti novi super muzički par poput Džej Zija i Bijonse. Međutim, njihova veza postala je glavna vijest 2009. godine nakon što je Kris pretukao Rijanu. Njegova karijera je nakon toga krenula silaznom putanjom i zauvijek je uništio svoj imidž “dobrog dečka”. Nakon toga je par raskinuo, ali o njihovim “prijateljskim” odnosima mediji pišu i dan danas. Pjevačica je, nakon svega, jednom prilikom izjavila da će se njih dvoje uvijek voljeti. Nedavno su opet viđeni zajedno i navodno su u dobrim odnosima.

Raskid Džastina Timberlejka i Britni Spirs

Džastin Timberlejk i Britni Spirs bili su savršen slavni pop par. Ona je bila velika zvijezda koja je svoju nevinost čuvala za brak, a on je bio član jednog od najpopularnijih dječačkih bendova na svijetu. U vezi su bili od 1999. do 2002. godine. A onda su krenule glasine o prevari. Pisalo se i da je Britni navodno prevarila Džastina s koreografom. To je bio kraj njihove ljubavi, a prašina u medijima nakon njihovog raskida dugo se nije slegnula.

Razvod nakon samo 72 dana

Obično par barem nekoliko godina provede u braku nakon izgovaranja sudbonosnog “da”, ali to nije bio slučaj s Kim Kardašijan. Nakon što je Kim zaradila milione vjenčanjem za košarkaša Krisa Hamfriza, javnost je bila zgrožena kad su njih dvoje odlučili da se razvedu nakon samo 72 dana braka. Javnost je rijaliti zvijezdu optužila da su se vjenčali samo zbog novca i pažnje i da su ismijali pojam bračne zajednice.

Dobra djevojka ukrala tuđeg supruga

Ališa Kiz je stekla ugled kao talentovana pjevačica i njeni obožavaoci su bili šokirani kad je u javnost izašlo da je “ukrala” muža drugoj ženi. Ališa i Sviz Bic tvrdili su da je njegov brak bio gotov i prije toga, ali ostavljena supruga je tvrdila drugačije.

 

Razvod Breda Pita i Dženifer Aniston zbog Anđeline Džoli

Dženifer Aniston i Bred Pit vjenčali su se 2000. godine, a slavni par se razveo pet godina kasnije nakon što je Bred upoznao Andželinu Žoli na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit” 2005. godine. Iako je Aniston krenula dalje sa svojim životom i karijerom, brojni magazini još uvijek zarađuju novac povezujući Dženifer s njenim bivšim i Anđelinom.

Veza Vudija Alena i Sun-Ji

Tokom veze Mie Farou i reditelja Vudija Alena, on se ponašao kao da je otac njenoj djeci. Par je raskinuo vezu 1992. godine nakon što je Mia našla dokaze da je njen partner imao vezu s njenom usvojenom ćerkom Sun-Ji. Ovaj skandal je šokirao javnost, a o njemu tokom godina nije prestalo da se piše, jer s vremena na vrijeme u javnost procure neki novi detalji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana