Nova filmska uloga za Margo Robi

Agencije
Nova filmska uloga za Margo Robi

Prvi kadrovi nove filmske avanture pod nazivom “Birds of Prey”, u kojoj se vraća famozna Harli Kvin, koju glumi mlada glumica Margo Robi, nedavno su objavljeni i oduševili sve fanove lika Harli Kvin, ali i same glumice Margo Robi.

Publika je Harli Kvin već imala priliku da gleda u fantastičnom filmu “Odred samoubica”, a u novom ostvarenju rediteljke Keti Jan ona će predvoditi bandu koju čine heroine i negativke “Di-Si komiks” svemira.

Ovu bandu čine Blek Keneri, Hantres, Rene Montoja i mlada Kasandra Kejn. Meri Elizabet Vinsted tumači lik Hantres, Džurni Smole-Bel je Blek Keneri, Rouzi Perez će se naći u ulozi Rene Montoje, a nedavno se glumačkoj ekipi pridružila i Ela Džej Basko, kao Kasandra Kejn.

Glavni negativac u “Birds of Prey” je Blek Mask, koga glumi Juan Mekgregor, koji je fanovima stripa poznat kao jedan od najvećih Betmenovih neprijatelja. On se prvi put u “Betmenu” pojavio 1985. godine.

Radnja filma počinje okupljanjem Harli Kvin i još tri superheroine Blek Keneri, Hantres i Rene Montoja da bi spasile mladu Kasandru Kejn od zlog vođe kriminalnog podzemlja.

Iako je premijera “Birds of Prey” zakazana tek za 7. februar iduće godine, kreatori filma odlučili su da već započnu marketinšku kampanju te objave kratki tizer filma.

Nešto ranije Margo Robi je objelodanila da će igrati i, najpopularniju lutku na svijetu Barbi, u filmu koji će producirati njena produkcijska kuća.

- Lutka Barbi unapređuje povjerenje, radoznalost i komunikaciju. Čast mi je da je igram, jer ima iznimno pozitivan uticaj na djecu - rekla je Margo Robi.

Dodala je da nije mogla ni da zamisli bolje partnere za rad - kompanije “Vorner Bros” i “Matel”, koja proizvodi lutku Barbi.

- Margo Robi je idealna producentkinja i glumica, koja će na potpuno nov, ali relevantan način oživjeti Barbi na malim ekranima - rekao je Tobi Emerik iz kompanije “Vorner Bros”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana