Нова филмска улога за Марго Роби

Агенције
Нова филмска улога за Марго Роби

Први кадрови нове филмске авантуре под називом “Birds of Prey”, у којој се враћа фамозна Харли Квин, коју глуми млада глумица Марго Роби, недавно су објављени и одушевили све фанове лика Харли Квин, али и саме глумице Марго Роби.

Публика је Харли Квин већ имала прилику да гледа у фантастичном филму “Одред самоубица”, а у новом остварењу редитељке Кети Јан она ће предводити банду коју чине хероине и негативке “Ди-Си комикс” свемира.

Ову банду чине Блек Кенери, Хантрес, Рене Монтоја и млада Касандра Кејн. Мери Елизабет Винстед тумачи лик Хантрес, Џурни Смоле-Бел је Блек Кенери, Роузи Перез ће се наћи у улози Рене Монтоје, а недавно се глумачкој екипи придружила и Ела Џеј Баско, као Касандра Кејн.

Главни негативац у “Birds of Prey” је Блек Маск, кога глуми Јуан Мекгрегор, који је фановима стрипа познат као један од највећих Бетменових непријатеља. Он се први пут у “Бетмену” појавио 1985. године.

Радња филма почиње окупљањем Харли Квин и још три суперхероине Блек Кенери, Хантрес и Рене Монтоја да би спасиле младу Касандру Кејн од злог вође криминалног подземља.

Иако је премијера “Birds of Prey” заказана тек за 7. фебруар идуће године, креатори филма одлучили су да већ започну маркетиншку кампању те објаве кратки тизер филма.

Нешто раније Марго Роби је објелоданила да ће играти и, најпопуларнију лутку на свијету Барби, у филму који ће продуцирати њена продукцијска кућа.

- Лутка Барби унапређује повјерење, радозналост и комуникацију. Част ми је да је играм, јер има изнимно позитиван утицај на дјецу - рекла је Марго Роби.

Додала је да није могла ни да замисли боље партнере за рад - компаније “Ворнер Брос” и “Мател”, која производи лутку Барби.

- Марго Роби је идеална продуценткиња и глумица, која ће на потпуно нов, али релевантан начин оживјети Барби на малим екранима - рекао је Тоби Емерик из компаније “Ворнер Брос”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана