Нова Лара Крофт гола на фоткама

Агенције
Нова Лара Крофт гола на фоткама

Шведска глумица Алисија Викандер играће Лару Крофт у новом филмском наставку "Томб Рајдер", а сада су објављене и прве слике које показују како она изгледа у овој улози.

Лијепа оскаровка наслиједила је ову улогу од Анђелине Џоли, а филм ће стићи у биоскопе у марту 2018. године.

Алисија је прошле године награђена "Оскаром" за улогу у филму "Данкиња", а претходно је пажњу свјетске јавности привукла у остварењу "Ex Machina ".

У овом необичном научнофантастичном остварењу Алисија је играла робота, а у појединим сценама појављује се као од мајке рођена.

Многи су ову сцену назвали једном од најбољих сцена голотиње у новијим филмовима.

- Била сам невјероватно узбуђена када су ми понудили ову улогу. Лара Крофт је заиста легендарни лик и сасвим сам сигурна да људи могу да се идентификују с њом због многих ствари. Она настоји да се избори за своје мјесто у свијету и повеже будућност са прошлошћу. Лично, видим је као узор младим женама. Она посједује фантастичну мјешавину врлина: снажна је, паметна, рањива, а иза себе оставља велики хаос. Другачија је од других ликова које сам тумачила. Јако је забавно када покушам да уђем у Ларину главу. За мене је изазов да се ухватим у коштац са тако физички захтјевном улогом - казала је лијепа глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана