Ноле се уз плес полио водом, изазвао Џордана, Мистер Бина и Кончиту!

blic
Ноле се уз плес полио водом, изазвао Џордана, Мистер Бина и Кончиту!

Новак Ђоковић је познат као велики шоумен и учесник бројних хуманитарних акција, и када је то у питању ништа му не пада тешко, па се прикључио свјетској акцији поливања леденом водом, а изазвао је три врло интересантне особе.

Познате личности се поливају кофом ледене воде у склопу глобалне акције за подизање свијести о амиотрофичној латералној склерози, односно Лу Гериговој болести, а Нолета су у склопу овог феномена #IcBucketChallenge изазвали члан групе "One Direction" Најал Хоран, Бернард Томић, Џон Мекинро и Сабине Лисицки, преноси Блиц.

"Било ми је задовољство да учествујем у овој кампањи и допринесем ширењу свести о Лу Гериговој болести, и организацији која прикупља новац за проналажење лека. Поред одговора на изазов, такође ћу финансијски подржати иницијативу и надам се да ће то урадити и многи други широм света", рекао је Новак.

Ђоковић је уз плес у свом стилу храбро издржао поливање, а искористио је прилику да изазове ни мање ни више него Мајкла Џордана, Мистер Бина односно познатог глумца Рована Еткинсона и побједницу Евровизије Кончиту Вурст.

У овој акцији су до сада учествовале бројне звијезде из спорта, политике и шоу бизниса широм свијета, као што су Кристијано Роналдо, Опра Винфри, Лејди Гага, Бил Гејтс, Марк Закерберг и многи други. Током протеклог мјесеца у САД, захваљујући овој кампањи, прикупљено је 15,6 милиона долара у донацијама, што је знатно више од 1,8 милиона у истом периоду прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана