Nole proslavio rođendan sa mališanima

Srna
Nole proslavio rođendan sa mališanima

Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković, proslavio je juče 31. rođendan, a odlučio je da svoju pažnju taj dan posveti najmlađima.

On je s javnošću podijelio posebne emocije koje su ga obuzele povodom rođendanskog slavlja.

- Stigao je taj veliki 31. rođendan!!! Stvarno je nevjerovatno koliko vrijeme brzo leti i svakog dana sve više shvatam koliko sam srećan u životu što sam okružen ljudima koje volim i što imam privilegiju da se bavim ovim divnim sportom. Znam vrlo dobro i kako je odrastati u teškim i neizvjesnim vremenima, i kako sasvim malo može da znači baš mnogo! I zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu do čega mi je jako stalo - djeci za koju radi Fondacija “Novak Đoković” - poručio je teniser i pozvao sve da mu se pridruže u ovoj humanoj misiji.

I dok su na njegovom profilu pljuštale rođendanske čestitke, Nole je pozvao javnost da mu se pridruži u njegovoj humanoj misiji.

- Pridruži mi se! Tvoje učešće će imati veliki uticaj na živote naše dece, bilo da doniraš pet ili 500 dolara. Ako dostignemo naš rođendanski cilj, više od 400 dece imaće pokriven mesec u vrtiću, a to je super početak! Hvala ti na podršci! Hajde da svi omogućimo našoj deci bolju budućnost - poručio je Nole.

Iako u posljednje vrijeme ne zadovoljava apetite teniske publike, koja od Đokovića očekuje vrhunski spektakl i da stalno pobjeđuje, nema sumnje da je već odavno velikim slovima ispisao istoriju bijelog sporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana